Buitendienst

Wij beschikken over een buitendienst afdeling met buitendienst monteurs die ruim 25 jaar ervaring hebben binnen de IT. Onze buitendienst monteurs zijn inzetbaar voor zakelijke klanten, en particuliere klanten.

Veelgestelde vragen

Klik op het + icoontje voor de regel om de tekst uit te klappen.

Wat kan de buitendienst voor mij betekenen?

De buitendienst monteurs zijn inzetbaar voor zakelijke en particuliere klanten met problemen op ICT gebied. Heeft u bijvoorbeeld problemen met de printer, of uw laptop/computer? Zakelijk of particulier? Dan kunt u bij ons terecht.

Indien u wilt weten of onze buitendienst monteurs geschikt zijn voor uw probleem? Kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

E: info@decomputerkrakers.nl
T: 0186 615 626

Wat is het buitendienst tarief?

Wanneer er een buitendienst monteur bij u langs komt brengen wij kosten in rekening. Dit gaat op uurtarief en gaat in op het moment van wegrijden vanuit Oud-Beijerland, tot terugkomst in Oud-Beijerland (onze vestiging).

Voorbeeld:
U woont in Strijen en heeft om 13:00 een afspraak met onze buitendienst monteur. In dit geval moet onze monteur om 12:30 wegrijden om op tijd op locatie aan te komen. Het probleem is om 14:00 verholpen door onze buitendienst monteur. Onze buitendienst monteur is i.v.m. de reistijd om 14:30 weer beschikbaar voor andere klanten. Dit betekend dat onze buitendienst monteur 2 uur weg is geweest, er zal dus 2 uur buitendienst tarief in rekening worden gebracht.

Tarieven
Hieronder ziet u ons buitendienst tarief voor particulieren.
Tarief per uur: €67,50 incl. BTW

Voor zakelijke klanten zijn de tarieven anders. Bent u een zakelijke klant en wilt u weten wat ons buitendienst tarief is? Neem dan contact met ons op! Dit kan per e-mail of per telefoon.

E: info@decomputerkrakers.nl
T: 0186 615 626

De waardering van www.decomputerkrakers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 154 reviews.